Milieu & duurzaamheid

Vestal werkt met een aantal trouwe klanten rond milieu, afval en energie. Onze klanten willen het gedrag van anderen positief beïnvloeden: beter sorteren, het verminderen van de persoonlijke ecologische voetafdruk, bewuster omgaan met energie.

De projecten die we samen met hen doen, hebben vaak te maken met sensibiliseren. We hebben zo ruime ervaring opgebouwd in communicatie die mensen stimuleert om hun gedrag aan te passen.

Deze ervaring komt van pas wanneer uw doelstelling bijvoorbeeld is om te zorgen dat uw medewerkers zich houden aan veiligheidsvoorschriften. Maar ook als u op zoek bent naar draagvlak, wanneer u bij een doelgroep een bepaald resultaat wenst te bereiken of haar van uw zienswijze wil overtuigen. Algemeen genomen komen hier alle aspecten van strategische inhoudelijke communicatie terug naar voren.

Onze ervaring in milieucommunicatie maakt dus niet enkel dat we ons makkelijk thuis voelen in het jargon van klanten in deze sector, het is voor ons en u ook een universiteit voor communicatie gericht op gedragsverandering.

En niet in het minst, door deze ervaring hebben we kennis en inzicht verworven die ons ook inhoudelijk-strategisch als een sparring-partner voor u aanbrengt.

 

You are here

Een vrijblijvende afspraak?

Heeft u een vraag, opdracht of uitdaging?
We bespreken het graag met u.

Contacteer ons