Over Vestal

Vestal helpt bedrijven, organisaties en instellingen bij het uitdenken en uitvoeren van hun communicatiestrategie. We kunnen hiervoor terugvallen op een rijke ervaring die in alle gevallen gecombineerd wordt met ervaring in het bedrijfsleven.

Wij zijn er van overtuigd dat beste strategie ontstaat uit een directe en intensieve samenwerking met onze klanten. We werken liever niet met uitgebreide adviesnota’s die vanuit het niets op uw bureau belanden en veel onduidelijkheid laten over hoe het nu echt verder moet, maar kiezen voor een directe aanpak in concrete projecten en acties.

We delen met onze klanten niet alleen de passie voor communicatie, maar ook die onweerstaanbare drang om van communicatie iets bijzonders te maken, iets dat verder gaat dan het gemiddelde.

Wij zien onze medewerkers vooral als een verlengstuk van uw eigen dienst of afdeling. Onze diensten komen van pas als u handen te kort komt, als de specifieke ervaring voor een bepaalde taak of opdracht ontbreekt, zoals bijvoorbeeld bij crisiscommunicatie, of als u op zoek bent naar iemand die met u mee kan denken. In alle gevallen zijn we een klankbord. Met onze (onbevangen) blik als buitenstaander, hebben we vaak een andere kijk dan iemand die dagelijks in een problematiek wordt ondergedompeld.

De combinatie van beide standpunten zorgt voor een doeltreffende communicatiestrategie die meer dan een mooi uitgeschreven theorie, in de praktijk vooral werkt.

You are here

Een vrijblijvende afspraak?

Heeft u een vraag, opdracht of uitdaging?
We bespreken het graag met u.

Contacteer ons